Hotel Froding Faciliteter

Hotell Fröding är ett litet, mysigt, lugnt och bekvämt hotell. Här kan du njuta av en trevlig och lugn vistelse, öka dåsighet på morgonen och börja dagen med en riklig frukostbuffé. Om du har tid kvar är det alltid en chans att koppla av i hotellets bastu, sedan gå ut och äta på en av de närliggande restaurangerna. I de mysiga rummen finns det många saker som dusch, toalett, kabel-TV, radio, telefon. Vi har också en lounge och gratis parkering

 

Dubbelrum:

Per pers 495:- (Fredag/Lördag)

Inkl. frukost och Greenfee check

Enkelrum:

Pris  695:- (Fredag/Lördag)

Inkl. frukost och Greenfee check

Det froding hotellet har också en golfbana

Kristinehamns golfklubbs fina 18 -hålsbana är 5700 meter från gul tee och 4900 meter från röd. Banan är relativt enkel för nybörjaren och medelgolfaren, men ganska utmanande för eliten.

Karaktären på banan kan närmast sägas vara en blandning mellan park- och skogsbana med några luriga raviner och utmanande vattenhinder. Hål 12 -15 är kända som Värmlands “Amens Corner”, här skapas eller förstörs scoren.

Hål 14 är ett av Värmlands absolut vackraste korthål, och är bara det värt en resa till Kristinehamn.